top of page
overskrift_bakgrunn.jpg

Arjuna

Etter en periode med mye reising, selvransakelse og utforsking av sitt indre, følte Marcello seg klar for å ta fatt på sitt virke som sjaman og synsk urtemedisiner. Navnet Arjuna ble gitt det sted Marcello valgte å utøve sin virksomhet fra.


Bueskytteren og krigeren, Arjuna, var den eneste av bueskytterne som da han siktet ga svaret som ingen andre hadde gitt til sin læremester: "Øyet - det indre tredje øyet". Arjuna var krigeren som nektet og drepe og la ned sitt våpen.

 

Marcello mente seg på denne tiden ferdig med all den søken som hadde vært nødvendig for å kunne utnytte sine evner på en best mulig måte. Så da han i 1920 startet sitt virke fra Arjuna, hadde han lært seg, i større grad å bruke sitt indre øye. Marcello bodde og virket på Villa Arjuna frem til utbruddet av annen verdenskrig, da han flyttet for godt til Svarga.

Marcellos nevø, Wilfred, og niese, Borghild, bodde på Arjuna frem til stedet ble solgt i 1970. Borghild flyttet med sin mann, Ivar Haugaløkken, og deres sønn, Dag, opp til Otta. Der bosatte de seg på Haugaløkken gård. Wilfred flyttet med sin kone Kristina Gabrielle Berg Flognfeldt Gylder og deres to sønner, Lars og Aslak, til Olav Nygaards vei på Ulsrud i Oslo.

Adresse:

Ullevålsalleen 8, 0852 Oslo

Hvordan besøke:

I privat eie.

bottom of page